Modern.nl, de elektronica internetshop van Nederland. Al uw aankopen gratis thuisbezorgd!

Panasonic VIERA

Een Panasonic VIERA televisie kenmerkt zich door verscheidene zaken. Hieronder vindt u meer informatie over deze technieken en welke voordelen deze voor u hebben.

Panasonic VIERA bepaalt de norm voor superieur televisieontwerp Sinds de lancering van Panasonics VIERA-gamma van plasma en lcd tv’s, heeft VIERA de norm bepaald voor superieur televisieontwerp: een combinatie van verbluffende beeldkwaliteit, opmerkelijk moderne lijnen met hoogwaardige milieuvriendelijke productie.

Van het scherm tot het tv-meubel, Viera heeft elegante, vloeiende lijnen die een bijna organisch uitzicht hebben. Deze innovatieve vormgeving is al sinds hun lancering het kenmerk van VIERA-televisies en integreert het uitzicht van het scherm en de speciale tv-standaard, met nadruk op het superslanke profiel. Bij de VIERA wordt de aantrekkelijke slankheid van vlakbeeldtelevisies verder benadrukt door het kwalitatieve, stijlvolle design – een kwaliteit die wordt erkend door de internationaal bekende IF Design Awards.

VIERA-televisies zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook volledig ontworpen op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier. Elke VIERA-plasmatelevisie zou meer dan 60.000 uur moeten meegaan, terwijl het stroomverbruik tot een minimum is beperkt. Bovendien zijn alle VIERA-plasmaschermen loodvrij – wat de gevolgen voor het milieu bij de productie en bij het recyclen of wegdoen in de toekomst beperkt.

Panasonic introduceert de 2009 VIERA plasma- en LCD televisies Panasonic brengt de 2009 series plasma en LCD tv’s op de markt met een aantal nieuwe toepassingen.

De nieuwe series staan allemaal garant voor hoge beeldkwaliteit, waar film- en gamesfans blij van zullen worden. Daarnaast hebben ze allerlei netwerkfuncties voor de liefhebbers van entertainment. De series hebben diverse beeldmaten, zodat er voor elke kamer een tv oplossing is. Voor het eerst wordt ook de unieke functie VIERA Cast toegepast in de Z-, V10- en G15 series. Daarmee kunt u op een aantal geselecteerde websites filmpjes en foto’s bekijken.

NeoPDP Full HD technologie Panasonic is voorloper als het gaat om geavanceerde technieken en lanceert nu al de eerste plasma tv’s die zijn uitgerust met NeoPDP.

Deze geheel nieuw ontwikkelde technologie kenmerkt zich door beelden met een hoge resolutie, een onge venaarde zwartwaarde, een levensechte kleurreproductie en een grote kijkhoek. Met behulp van de NeoPDP technologie wordt bovendien het energieverbruik sterk gereduceerd ten opzichte van de vorige generatie tv’s.
* NeoPDP wordt toegepast in de plasma tv’s van de Z-, V10-, G15- en G10 series.

Superieure weergave van bewegende beelden De VIERA Z-, V10-, G15- en G10 series zijn uitgerust met het innovatieve 600 Hz Intelligent Frame Creation. Deze technologie zorgt voor een vloeiende en natuurlijke weergave van snel bewegende actiemomenten.

Gebaseerd op de snelheid en de richting van de beweging worden extra pixels toegevoegd met een frequentie van 600 Hz. Dit is vooral belangrijk bij actiesc nes in films en bij weergave van sport en Formule 1.

VIERA Cast – Content op internet bekijken VIERA Cast is een toepassing waarmeeu op uw VIERA tv’s (Z-, V10- en G15 series) via internet content kunt bekijken. Onder andere YouTube films, Eurosport content en Picasa webalbums kunnen direct op tv worden weergegeven. Panasonic is daarvoor een partnership aangegaan met belangrijke contentleveranciers.
VIERA Link – een afstandsbediening voor al uw Panasonic producten Met VIERA Link heeft u met een afstandsbediening de complete controle over alle Panasonic producten die via HDMI zijn aangesloten op uw tv.

U kunt al uw Home Entertainment producten van Panasonic bedienen, maar ook uw camcorder en uw LUMIX fotocamera’s. VIERA Link staat dus garant voor gebruiksgemak. U kunt er tevens energie mee besparen, doordat u met n afstandsbediening alle aangesloten producten in de Intelligent Auto Stand-by mode of de Stand-by Power Save mode kunt zetten.

VIERA Image Viewer – foto’s en vodeo’s vanaf SD kaart bekijken Alle nieuwe modellen (2009) hebben de VIERA Image Viewer. Als er een SD kaart in het SD slot van de VIERA tv geplaatst wordt, kunt u – zonder gebruik te maken van kabels of computer – direct uw foto’s en video’s bekijken die u met uw LUMIX digitale camera of uw HD camcorder gemaakt heeft. Voor meer kijkplezier kan er tijdens de diashow uit drie verschillende soorten achtergrondmuziek gekozen worden. 100.000 uur kijkplezier, goed voor het milieu Panasonic VIERA plasma televisies bevatten geen schadeljke stoffen zoals lood en kwik. Dit is minder schadelijk voor het milieu als in de toekomst het moment van recyclen daar is.
De VIERA Full HD plasma televiesies hebben een levensduur van 100.000 kijkuren en realiseren hierdoor een jarenlange superieure kijkervating. Tot slot taxeert de ECO mode de lichtomstandigheden in de kamer en past de instellingen van de tv hierop aan. Het resultaat is minder energierverbuik bij gedimd licht. Panasonic houdt met de ontwikkeling van haar producten constant rekening met het milieu! Diverse Panasonic VIERA televisies beschikbaar op Modern.nl Bekijk op onze webpagina over LCD televisies en plasma televisies alle modellen die over de VIERA technologie beschikken.
top

Om op Modern.nl eenvoudig te kunnen shoppen maken we gebruik van cookies. Bekijk hier hoe wij zorgvuldig omgaan met cookies.